Vi anbefaler at du med jevne mellomrom tar sikkerhetskopi av databasen i JobOffice. Ved å klikke på knappen ‘Lag sikkerhetskopi nå’, opprettes en backup på den ovenstående destinasjonen. Når dette er utført vil det tryggeste være å kopiere denne filen (.bak) til en minnepenn, ekstern harddisk eller skylagring (Dropbox, Google drive o.l) – slik at sikkerhetskopien fysisk er lagret på et annet sted enn databasen som benyttes til daglig.

sikkerhetskopi
Automatisk sikkerhetskopi av databasen
Det er også mulig å kjøre en automatisk sikkerhetskopiering av databasen f.eks. hver natt. Vi har gode erfaringer med programmet Sql Backup and FTP.

Her kan du sette opp en planlagt oppgave som tar en automatisk sikkerhetskopi når du måtte ønske. Dette programmet har også støtte for Dropbox og google drive.