Vi slutter å støtte vår gamle PocketLink-utgave 1. mai 2022.

Hva betyr dette?

I 2019 slapp vi første versjon av vår nye PocketLink-utgave, som nå er blitt vår standard PocketLink-utgave.

Vi ønsker å kunne tilby en moderne PocketLink med nye funksjoner og feilrettinger så raskt som mulig. Derfor vil vi snart slutte å støtte den gamle PocketLink-utgaven, som har vært tilgjengelig siden 2012.

At vi slutter å støtte den gamle utgaven, betyr at vi ikke lenger vil vedlikeholde programvaren. Programvaren vil ikke slutte å fungere hos deg med en gang. Men det kan hende at funksjoner i den som er avhengig av tjenester på nett, etterhvert vil slutte å virke uten forvarsel fra oss.  Dette omfatter tjenester som for eksempel:

 • FDV-oppslag
 • Synkronisering
 • Sjekklister
 • Sending av varebestillinger
 • Henting av pakksedler

Det betyr også at vi fra samme tidspunkt slutter å rette feil som blir oppdaget i den gamle utgaven.

Hvilken utgave har jeg i dag?

Hvis du har den gamle utgaven, vil du få opp et skjermbilde som ligner på dette når du starter opp PocketLink:

Mens den nye utgaven ser slik ut:

 

Før du oppgraderer

 1. Finn ut hvilken Android-versjon du har
  Velg «Innstillinger» på enheten og så «System»-valget. Velg så «Om telefonen» eller «Om nettbrettet». I den listen kan du se hvilken «Android-versjon» som benyttes på din enhet. Les mer om dette HER. (Det kan variere noe fra enhet til enhet hvordan man finner Android-versjonsnr).
 2. For deg som har enhet med Android 4 eller Android 5
  Den nye PocketLink-utgaven krever at du har Android 5 eller nyere på enheten din. Skal du i tillegg benytte sjekklister i PocketLink, kreves det at du har Android 6 eller nyere. Hvis din enhet tillater det kan du oppgradere til Android 5 eller Android 6. Sjekk dette med din leverandør av enheten, eventuelt sjekk på nett om det er mulig å oppgradere. Hvis det ikke er mulig å oppgradere må du skaffe deg en ny enhet.

Hvordan installere ny utgave av PocketLink?

 1. Start den gamle PocketLink-utgaven på din enhet.
 2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre i hovedmenyen. Du vil da få opp en del menyvalg.
 3. Velg menyvalget som heter «Last ned nye PocketLink!».
 4. Følg instruksjonene, og du vil nå raskt og enkelt få installert den nye PocketLink-utgaven.

Se videoer av nye PocketLink

Vi anbefaler alle våre kunder å se på videoer av nye PocketLink ved å trykke på lenkene som du finner på https://joboffice.holte.no/ under «Opplæringsvideoer». Eventuelt i JobOffice – Min side – JobOffice hjelpesider.

 Problemer med å installere?

 • Jeg har ikke et menyvalg som heter «Last ned nye PocketLink!».
  SVAR: Da har du en nokså gammel versjon av PocketLink. Forsøk først å oppdatere denne ved å velge det øverste menyvalget som heter «Se etter programoppdateringer», og følg instruksjonene du får. Deretter kan du starte PocketLink på nytt, og igjen sjekke om du finner menyvalget «Last ned nye PocketLink!» under de tre prikkene øverst til høyre i hovedmenyen. Hvis du fremdeles ikke finner valget, må du installere nye PocketLink fra nettleser, som beskrevet HER.
 • Jeg har ikke noen PocketLink på min enhet.
  SVAR: Du har kanskje rukket å avinstallere den gamle PocketLink-utgaven allerede. Da må du installere nye PocketLink fra nettleser, som beskrevet HER.