JobOffice støtter eksport til følgende regnskapssystemer:

 • DI Regnskap (Filformat: XML)
 • Visma Business
 • Visma Global
 • Scenario professional
 • Uni Micro
 • Uni Economy
 • Mamut
 • DUETT
 • Zirius (Bruker samme eksport som Scenario professional)
 • 24SevenOffice
 • PowerOffice GO (Bruker samme eksport som Visma Business)
 • Tripletex (Bruker samme eksport som Mamut)
 • Matrix (Bruker samme eksport som Mamut)
 • Agro Økonomi (Bruker samme eksport som Mamut)
 • Xledger (Bruker samme eksport som Mamut)
 • Visma Business Byrå (Bruker samme eksport som Visma Business)

De fleste brukere av JobOffice eksporterer utgående faktura til fil, f.eks. en gang pr måned. Ifbm. eksporten kan man også velge å eksportere innbetalinger som har blitt registrert i JobOffice samt nedlastede leverandørfakturaer. Filen oversendes så til regnskapskontoret, hvorpå den importeres inn i regnskapssystemet. På denne måten vil alle utgående faktura, leverandørfakturaer, registrerte innbetalinger, purringer, purregebyrer, renter osv som er registrert i JobOffice, være ferdig bokført «med et klikk» av regnskapsføreren. Dette sparer regnskapsfører for tid – som igjen gjør at brukeren av JobOffice får redusert sine regnskapskostnader.