Vi har i dag lansert en helt ny versjon av PocketLink. PocketLink har vært gjennom store endringer og fremstår nå som enda mer brukervennlig og moderne.

Tilgang til ny PocketLink får du ved å oppdatere dagens versjon av PocketLink. Deretter kan du velge fra prikk-menyen øverst til høyre velge «Last ned nye PocketLink!».

Viktig: Android-versjoner som støttes

Vi minner om at denne versjonen av PocketLink støtter kun Android enheter som har versjon 5 eller nyere. Det vil si: har dere en mobil eller et nettbrett som bruker en eldre versjon av Android kan ikke denne brukes og dere må fortsatt benytte dagens versjon av PocketLink. Vi anbefaler å oppgradere enhetene for de som har eldre versjon enn Android 5.

Hvilken versjon av Android du har på din mobil eller nettbrett kan du normalt sjekke på følgende måte (kan avvike litt fra enhet til enhet): Velg «Innstillinger» på enheten og så «System»-valget. Der har du valget «Om telefonen» eller «Om nettbrettet». I den listen kan du se hvilken «Android-versjon» som benyttes på din enhet.

Se videoer av nye PocketLink
Vi anbefaler alle våre kunder å se på videoer av nye PocketLink ved å trykke på lenkene som du finner på https://joboffice.holte.no/ under «Opplæringsvideoer». Eventuelt i JobOffice – Min side – JobOffice hjelpesider.

 

Med vennlig hilsen

JobOffice-teamet