Vi har i dag lansert en helt ny utgave av PocketLink. PocketLink har vært gjennom store endringer og fremstår nå som enda mer brukervennlig og moderne.

Tilgang til ny PocketLink får du ved å oppdatere dagens versjon av PocketLink. Deretter kan du velge fra prikk-menyen øverst til høyre velge «Last ned nye PocketLink!».

Viktig: Android-versjoner som støttes

Vi minner om at den nye utgaven av PocketLink kun støtter Android-enheter som har versjon 5 eller nyere. Det vil si: har dere en mobil eller et nettbrett som bruker en eldre versjon av Android, kan ikke denne brukes, og dere må fortsatt benytte den gamle utgaven av PocketLink. Vi anbefaler å oppgradere enhetene for de som har eldre versjon enn Android 5.

NB! Ønsker du å benytte sjekklister i PocketLink, kreves det at du har en enhet med Android 6 eller nyere.

Hvilken versjon av Android du har på din mobil eller nettbrett kan du normalt sjekke på følgende måte (kan avvike litt fra enhet til enhet): Velg «Innstillinger» på enheten og så «System»-valget. Der har du valget «Om telefonen» eller «Om nettbrettet». I den listen kan du se hvilken «Android-versjon» som benyttes på din enhet. Les mer om dette HER.

Se videoer av nye PocketLink
Vi anbefaler alle våre kunder å se på videoer av nye PocketLink ved å trykke på lenkene som du finner på https://joboffice.holte.no/ under «Opplæringsvideoer». Eventuelt i JobOffice – Min side – JobOffice hjelpesider.

 

Med vennlig hilsen

JobOffice-teamet