Vi nærmer oss en helt ny versjon av PocketLink

Holte og JobOffice er en ledende aktør innen digitalisering av arbeidsprosesser og dokumentasjon i vår bransje.

I løpet av kort tid lanserer vi en helt ny versjon av PocketLink. PocketLink har vært gjennom store endringer og fremstår nå som enda mer brukervennlig og moderne. Våre kunder har i denne perioden hatt stor påvirkningskraft på hvordan produktet nå fremstår.

Vi er stolte av snart å kunne lansere denne versjonen og er sikker på at nye PocketLink vil bli godt mottatt av våre kunder.

Viktig: Android-versjoner som støttes

Denne versjonen av PocketLink støtter kun Android enheter som har versjon 5 eller nyere. Det vil si: har dere en mobil eller et nettbrett som bruker en eldre versjon av Android kan ikke denne brukes og dere må fortsatt benytte dagens versjon av PocketLink. Vi anbefaler å oppgradere enhetene for de som har eldre versjon enn Android 5.

Hvilken versjon av Android du har på din mobil eller nettbrett kan du normalt sjekke på følgende måte (kan avvike litt fra enhet til enhet): Velg «Innstillinger» på enheten og så «System»-valget. Der har du valget «Om telefonen» eller «Om nettbrettet». I den listen kan du se hvilken «Android-versjon» som benyttes på din enhet.

Sniktitt? Se videoer av nye PocketLink

Vi anbefaler alle våre kunder om å se på videoer av nye PocketLink ved å trykke på lenkene under. Eventuelt i JobOffice – Min side – JobOffice hjelpesider.

VVS:

  1. Kontakter og nytt prosjekt – se video
  2. Forbruk – se video
  3. Elektronisk bestilling – se video
  4. Sjekklister – se video
  5. Bilder – se video

ELEKTRO:

  1. Kontakter og nytt prosjekt – se video
  2. Forbruk – se video
  3. Elektronisk bestilling – se video
  4. 5 sikre/sjekklister – se video
  5. Bilder – se video

JobOffice hjelpesider (For lyd: Åpne siden i nettleser)

Med vennlig hilsen

JobOffice-teamet