Ny og forbedret versjon av JobOffice og PocketLink er nå lansert. Husk å oppdatere systemet på kontoret og nettbrettene for å få tilgang til nyhetene og forbedringene i den nye versjonen.

Nyheter og forbedringer mm. i JobOffice

  • Boligmappa: JobOffice støtter nå Boligmappa versjon 2.
  • FDV: Nå kan FDV-dokumentasjon for varer i elektro-prisbøker også lastes ned automatisk.
  • Kalkulasjon: Lansert nytt produkt for elektrobransjen, som gir mulighet til å regne anbud med kalkulasjonspakker som brukeren bygger opp selv. Les mer om JobOffice Tilbud
  • Sjekklister: 19 nye Nelfo-skjemaer for bolig, el.bil, næring, EKOM, TEK, brann og kamera.  For tilgang kreves medlemskap i NELFO.
  • Sjekklister: Man kan nå angi Nelfo-medlemsnr, EKOM-autorisasjonsnr og Elvirksomhets-ID på firmainnstillinger. Denne info blir også flettet inn i PDF-skjemaer for elektrobransjen.

Nyheter og forbedringer mm. i PocketLink

  • Å sette en person som ansvarlig på en sjekkliste/mappe vil nå legge personen til som prosjektdeltaker i HoltePortalen.
  • Sjekklister: 19 nye Nelfo-skjemaer for bolig, el.bil, næring, EKOM, TEK, brann og kamera. Disse er foreløpig i A4 format. For tilgang kreves medlemskap i NELFO.
  • Sjekklister: Man kan nå angi Nelfo-medlemsnr, EKOM-autorisasjonsnr og Elvirksomhets-ID på firmainnstillinger. Denne info blir også flettet inn i PDF-skjemaer for elektrobransjen.

Trykk her for mer informasjon om den nye versjonen

Installerer siste versjon av JobOffice for å få alle de nye funksjonene og forbedringene.

Velg menyvalget «System» i JobOffice og velg deretter «Se etter programoppdateringer i JobOffice». Alternativt kan du starte JobOffice på nytt. Da får du et varsel om at en ny versjon er tilgjengelig, og mulighet for å laste den ned.  Etter at du har installert den nye versjonen av JobOffice, vil den nye versjonen av PocketLink også være tilgjengelig, og PocketLink-brukerne får et varsel om dette på sitt brett.

For dere som er avhengig av at ekstern leverandør foretar oppgraderingen av JobOffice, kan leverandøren benytte følgende lenke: Last ned og installer.

Henvendelser sendes til support@joboffice.no eller ved å ringe oss 45 50 60 70.

Hilsen

JobOffice teamet