Ny og forbedret versjon av JobOffice og PocketLink er nå lansert. Husk å oppdatere systemet på kontoret og nettbrettene for å få tilgang til nyhetene og forbedringene i den nye versjonen.

Nyheter og forbedringer mm. i JobOffice

  • Nå kan du i meldingssenteret får vist dine meldinger slik at de nyeste kommer øverst, samt at det er gitt mer plass til informasjonskolonnen.
  • Du kan nå få beregnet utestående fra en angitt dato. Det finnes nå et valg nede til høyre i utestående-bildet («Finn utestående beløp for annen dato») som gir deg en dialog hvor man kan taste inn dato og beregne hvor mye som er utestående på det gitte tidspunktet.
  • Brukerne kan nå slå på varsling om at backup/sikkerhetskopi ikke er kjørt, innenfor siste døgn eller siste uke. Dette er en ny og etterspurt funksjon som vi nå har integrert. Vær fortsatt oppmerksom på at lokal maskin ikke har funksjonalitet for backup av dine data til ekstern lagringsplass. Du må selv sørge for at backup blir flyttet.
  • Du kan nå i anbud vise kolonner for enhetspris, DB1 (dekningsbidrag 1) og DB2 (dekningsbidrag 2) i kalkulasjonspakken. Dette gjøres ved å høyre-klikke på kolonneraden og velge inn de kolonner du ønsker å se. Dette gjelder for hver varelinje.
  • Det er nå mulig å søke etter prosjekt globalt ut fra prosjektets bestillingsmerke.
  • Faktura: EHF-faktura inneholder nå adresseidentifikator (GLN-nummer). GLN (Global Location Number) er et lokasjonsnummer som brukes til å entydig identifisere handelspartnere. Det kan være en juridisk enhet, en rolle i en handelstransaksjon (eks. kjøper, selger, fakturamottaker, eller leveringsmottaker), eller det kan identifisere en fysisk lokasjon (eks. leveringsadresser eller butikkfilialer). GLN er består av 13 siffer, og brukes mest i e-handel og transportplanlegging.
  • Leverandørfaktura kan nå importeres som pakkelinje eller med vareinnhold direkte på fakturaen.
  • Faktura-PDF kan nå lagres til Boligmappa.

Nyheter og forbedringer mm. i PocketLink

  • Vi har forbedret eksporten fra JobOffice til PocketLink i og med at vi nå importerer alle tilgjengelige grunndata i en og samme operasjon, uansett hvor mange grunndatapakker som er tilgjengelige på nett.
  • Det er nå mulig å søke i prosjekt på bestillingsmerke. Dette gjøres fra søk under kontakt når du vil finne et prosjekt som har et bestillingsmerke som er kjent.
  • Det er nå mulig å sende bilder fra PocketLink til JobOffice i bedre kvalitet enn tidligere. Lav kvalitet er som regel godt nok. Velges høyere kvalitet vil dette kunne føre til at databasen kan bli for stor, samt at det kan føre til høyere mobildatakostnader.

Trykk her for mer informasjon om den nye versjonen

Installerer siste versjon av JobOffice for å få alle de nye funksjonene og forbedringene.

Velg menyvalget «System» i JobOffice og velg deretter «Se etter programoppdateringer i JobOffice». Alternativt kan du starte JobOffice på nytt. Da får du et varsel om at en ny versjon er tilgjengelig, og mulighet for å laste den ned.  Etter at du har installert den nye versjonen av JobOffice, vil den nye versjonen av PocketLink også være tilgjengelig, og PocketLink-brukerne får et varsel om dette på sitt brett.

For dere som er avhengig av at ekstern leverandør foretar oppgraderingen av JobOffice, kan leverandøren benytte følgende lenke: Last ned og installer.

Henvendelser sendes til support@joboffice.no eller ved å ringe oss 45 50 60 70.

Hilsen

JobOffice teamet